Gardena Accu Grasmaaier HandyMower Inclusief Accu | 4078500049405

Prachtig maaien. Met de accu-grasmaaier HandyMower Li-18/22. Onderhoud van uw gazon is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met een looptijd van max. 20 minuten kunt u ongeveer 50 m² maaien en dit is ruim voldoende voor de kleinere gazons.
Het lichte gewicht en het compacte ontwerp maken gazon maaien net zo eenvoudig en moeiteloos als het stofzuigen van uw woonkamer.
De HandyMower Li-18/22 heeft een mulchmes van 22 cm, dat de afgemaaide grassprietjes in kleine stukjes snijdt en terug op de grond laat vallen. Deze restjes fungeren zo als natuurlijke meststof. Het gras hoeft niet te worden opgeraapt en afgevoerd – dit bespaart u tijd en ruimte.
Met de drietraps maaihoogte-instelling kunt u de HandyMower perfect aanpassen aan de gewenste hoogte voor uw gras.
De optie voor bediening met één of twee handen, biedt het u veel flexibiliteit bij de verzorging van uw gazon. Dankzij de draaibare handgreep gaat maaien nog handiger. De maaier is ongelooflijk wendbaar en komt op moeilijk bereikbare plaatsen onder bijv. tuinbankjes of trampoline en maait zelfs door smalle doorgangen.
En wanneer u klaar bent, draait het handvat weer rechtop voor eenvoudige en compacte opslag.
De meegeleverde krachtige accu is ook compatibel met andere GARDENA tuinproducten binnen het GARDENA 18-V lithium-ion accusysteem, voor ultieme flexibiliteit.
ean: 4078500049405

prijs: 219.99.  (klik hier voor meer informatie