Gardena Combisystem Klein Gereedschapsset | 4078500049863

De combisystem-handgereedschapset biedt alles wat nodig is om in de tuin aan de slag te gaan. Perfect voor allerlei kleine klusjes in de tuin. De set bestaat uit een handvat, een bloemharkje, een schepje en een handharkje. Het schepje wordt gebruikt voor het planten en verplanten in bloembedden en plantenpotten. Maak de grond los met het harkje. Het bloemharkje is uw favoriete hulpmiddel wanneer u bladeren, grasresten en onkruid in kleine bloembedden of moeilijk bereikbare gebieden wilt wegharken. Kies eenvoudig het juiste gereedschap voor de klus en sluit deze aan op de handgreep! En omdat ze allemaal deel uitmaken van het combisystem-assortiment, kunt u mixen en matchen met andere stelen, waardoor u een hoge mate van flexibiliteit heeft.
Het handvat van het combisystem-handgereedschap heeft een uitzonderlijke ergonomie voor uitstekend comfort. Gevormd om perfect in uw hand te passen en voorzien van zachte componenten. Het gebogen uiteinde voorkomt dat uw hand wegglijdt terwijl u werkt.
Het wisselen van de gereedschap is een fluitje van een cent – alles met behoud van een veilige verbinding. Draai eenvoudig de oranje schroef los om het gereedschap te wisselen. U kunt er zeker van zijn dat uw gereedschap altijd sterk genoeg is – ongeacht de taak.
En omdat we willen dat u erop kunt vertrouwen dat uw gereedschap lang meegaat, zijn alle gereedschappen in ons combisystem-assortiment gemaakt van hoogwaardig staal met een thermohardende coating om ze de best mogelijke bescherming tegen corrosie te bieden.
ean: 4078500049863

prijs: 36.87.  (klik hier voor meer informatie