Stanley Metaalzagen Promopack | 3253560200367

Stanley Metaalzagen Promopack
De Stanley Metaalzagen Promopack is de ideale set voor de meest uiteenlopende zaagklussen op het gebied van metaal. In de verpakking vindt u een grote en een kleine metaalzaag. Beide tangen zijn geschikt voor het zagen in metalen, maar toch verschillen ze van elkaar.
De grote metaalzaag is voorzien van een met glasvezel bekleed frame, dit frame zorgt voor een maximale sterkte en schokdempend vermogen. Het frame heeft een ergonomisch design en is ontworpen uit twee verschillende soorten materialen. Ook is de zaag voorzien van een eenvoudig loskoppel-systeem en een comfortabele handgreep. De grote metaalzaag heeft een maximale snijcapaciteit van 108 mm en een maximale spanning tot 80 kg.
De kleine metaalzaag heeft een uit één stuk spuitgegoten frame met een bladbevestigingsschroef. Dit blad is in de lengte verstelbaar. Een soepel blad kan worden gebruikt voor verzonken snedes, daarnaast kan u bladen van verschillende lengtes gebruiken in combinatie met deze zaag.
Geïnteresseerd geraakt in meerdere Stanley producten? Bekijk dan hier ons volledige Stanley (https://haxo.nl/stanley) assortiment!
ean: 3253560200367

prijs: 21.88.  (klik hier voor meer informatie